Duyuru

Collapse
No announcement yet.

SX GG1 CUS BK Arkadaşlar bu gitarı alacağım tavsiy

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

SX GG1 CUS BK Arkadaşlar bu gitarı alacağım tavsiy

Arkadaşlar sx gg1 cus bk markalı gitarı alamyı düşünüyorum fiyatı 520 ytl tavsiye edermisinizz lütfen bilen arkadaşlar yazsın en kısa zamanda karar vermeliyim yardımmmm!!!!

Gitarın özellikleri
    SX GG1 CUS BK elektro gitar

Gövde: Solid Maun üstüne Maple kaplama
    Sap: Maun,Thru neck
    Klavye-Tuşe: Rosewood (Gülağacı)
    Burgular: Çan şeklinde Diecast

Dediğin modelin daha alt seviyesi olan SX GG1 SII-BO BK'yı stüdyoda kullandım. tonları hoşuma gitmişti. muhtemelen bu gitar daha güzel tonlara sahiptir.. karar senin Ama 500 YTL civarında çeşit çeşit gitar var, bence hemen birinde karar kılmamalısın İmkânın varsa, gitarları deneyip öyle almanı tavsiye ederim.. Kolay gelsin..

Yorum

saolasın hocam ya ben les paul tarzını çok seviyorum uygun fiyata bir tek bunu buldum birde denemek için fırsatım yok yani şehirde değilim ilçede olduğum için mecburen denemeden alacağım

Yorum

Denemeden gitar alınmaz, deneyemiyosan alma.. Gel birgün sabahtan ilçeden, dene akşama kadar denemeden gitar alınmaz arkadaş...

Düzenleyen - shnicx on 14/03/2007 19:22:29

Yorum

Cort'tan M520'lerede bakmanı tavsiye ederim.Ses örneklerini dinlediğin kadarı ile istediğin tonları alabileceğin bir gitardır

Yorum

Benim ilk gitarım dostum gerçekten tam bir les paul harika yapmışlar tonları yumuşak ama sonra değiştirirsin zaten kolay gelsin

Yorum

shnicx'in dediği gibi mutlaka denemelisin alacağın gitarı

Cort'tan M520'lerede bakmanı tavsiye ederim.Ses örneklerini dinlediğin kadarı ile istediğin tonları alabileceğin bir gitardır
              arkadaş les paul tarzı istediğini belirtmiş, cort m520nin les paul ile alakası bile yok..

Yorum

hocam ama imkanım yok yani denemem için en aşağı 1000 km yol gitmem lazım oda durum müsait olursa yani çok zor zaten deneyip alsam nette sormam denerim iyi ise alırım tavsiyeleriniz için teşekkürler...

Yorum

Çokmuş 1000km, ozaman OrKfbboks arkadaş demiş bak ona göre site içi ya da diğer sitelerdeki yorumlara bakarak al, tamamen senin sorumlulugunda olsun, kargo ile gelecekse geldiğinde teslim aldığına dair kağıdı imzalamadan kontrol etmek için pakedi açacağını belirt kargocuya.. Ama kağıdı imzalamadan tamammı? Mydukkan.com dan da alabillirsin..

Yorum

shnicx'in dediği gibi mutlaka denemelisin alacağın gitarı

arkadaş les paul tarzı istediğini belirtmiş, cort m520nin les paul ile alakası bile yok..
                    Biliyorum parlamana gerek yok,yardımcı olmaya çalışıyorum sadece

Yorum

dediğin gitarın aynısı var bende yanına bir 65 watt laney amfi aldım bi kaç konser verdim beni fazlasıyla tatmin etti les paul istediğim için ki zaten alacaksan mydükkanda ses kayıtları var ses kaydı göndermeyi düşünüyorum siteye seni tatmn eder umarım ben gayet memnunnum gitarımdan manyetikleride gayet bir senedir problem çıkarmadı sadece potansında ufak bir problem var galiba onuda potans alıp değiştirmeyi düşünüyorum öyle abartılı sorunlar çıkaracağınıda düşünmüyorum

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                      Initializing Tabs & loading Content...
                      Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                      X